648 Views
Social Share

“Η σημερινή εμπειρία μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις γιατί επαλήθευσε την άποψή μας για τον δάσκαλο μας τον κ.Μιχάλη ότι εκτός από εξαιρετικός εκπαιδευτής είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος και είναι κοντά στα παιδιά με αγάπη και σεβασμό! Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δύο δασκάλους που στήριξαν καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης τα παιδιά μας! Εύχομαι η σχολή μας να βγάλει πρωταθλητές τόσο στα τατάμι όσο και στη ζωή!”

“Εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω και το δάσκαλο Μιχάλη και το δάσκαλο Τάσο για αυτά που προσφέρουν στα παιδιά μου που είναι πέρα από τα κλασικά της άθλησης. Σέβονται τον εαυτό τους, τους αθλητές και τους γονείς και γι αυτό έχω επιλέξει με την σύζυγό μου να τον ακολουθούμε παντού από τα 4ετη του Σπύρου δηλ 5-6 χρόνια τώρα. Πραγματικά πρεσβεύετε αξία το δρόμο της ευγένειας.”

“Δάσκαλε σ’ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη εμπειρία σήμερα!! Μα πάνω απ’όλα θέλω να ευχαριστήσω εσένα και τον Τάσο που είστε εσείς!! Σήμερα τα μάτια μου είδαν πολλά και άκουσαν άλλα τόσα!! Συνειδητοποίησα λοιπόν πόσο τυχεροί είμαστε που είστε εσείς και όχι κάποιοι άλλοι δίπλα στα παιδιά μας!! Γιατί πάνω απ’όλα τα σέβεστε και τα αγαπάτε αληθινά!!”

“Καληνύχτα παίδες!! Ότι πιο ωραίο έχω χαρίσει στα παιδιά μου σαν εμπειρία 🥰 κι ενοιωσα ξανά κ εγώ σαν να γύρισε ο χρόνος πίσω..εκδρομή με μεγαλη παρεα χαβαλες κλπ.. Να είστε όλοι καλά! Καλό και ξέγνοιαστο καλοκαιράκι σε όλους..
Θυμηθήκαμε το σχολειο…Η συγκέντρωση έξω από το σχολείο,το πούλμαν και η μουσική στη διαδρομή,η παρέα,το πρόγραμμα,δραστηριότητες και αθλήματα με τους δασκάλους,η συγκατοίκηση με φίλους και συμμαθητες στο σπιτάκι.”

“Ήταν υπέροχα!!!
Αν μας αγαπάτε να μας ξαναπάτε!!
Ευχαριστούμε πολύ!!Κάνατε μεγάλη προσπάθεια και κόπο καιτο αποτέλεσμα ήταν παραπάνω από υπέροχο!!!Για την ατμόσφαιρα δεν το συζητώ!!
Ευχαριστούμε κ πάλι!!”

“Περάσαμε σούπερ!!!!!♥️ Ευχαριστούμε πολύ κ. Μιχάλη για την ιδέα και την οργάνωση….και τον κ.Νίκο φυσικά! Γυμναστήκαμε, ήπιαμε, γελάσαμε….γνωρίσαμε περισσότερους γονείς και κάναμε καταπληκτική παρέα! Ένα υπέροχο διάλειμμα ♥️”

“Ένα υπέροχο τριήμερο με απίστευτη διάθεση απ’ όλους να είναι ομάδα παντού!Στις προπονήσεις και στη διασκέδαση…Γίναμε ομάδα μικροί μεγάλοι!Και του χρόνου περισσότερες μέρες”

“Ευχαριστούμε πάρα πολύ δάσκαλε Μιχάλη αρχικά,το δάσκαλο Νίκο και φυσικά όλους τους γονείς που κάναμε φανταστική παρέα.περασαμε τέλεια
Συγχαρητήρια για την οργάνωση.”

“‘Hταν ένα υπέροχο τριήμερο! Eυχαριστούμε τον δάσκαλο Μιχάλη για την ιδέα και την οργάνωση και όλους τους υπόλοιπους για την υπέροχη εκτέλεση!Και του χρόνου να είμαστε καλά να το επαναλάβουμε!”

“Ευχαριστούμε τους δασκαλους μας Mihalis Pavlis και τον Tasos Chondromatidis για ολα όσα προσφέρουν στα παιδιά μας τόσο σε επίπεδο αθλητισμού όσο και σε επίπεδο αξιών…. δεν σταματησαν λεπτο να δινουν συμβουλες, να ενθαρρυνουν, να παροτρύνουν και να αγκαλιάζουν τα παιδιά μας.”

“Για άλλη μία φορά θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο δάσκαλό μας για την εμπειρία που μας χάρισε τόσο στα παιδιά μας όσο και σε εμάς. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους αγώνες που ήταν πολύτιμη η συμμετοχή μας γιατί μας έδωσε σπουδαία μαθήματα, αλλά κυρίως στο σεβασμό, την αξιοπρέπεια και την αγάπη του κ. Μιχάλη απέναντι στα παιδιά και στο άθλημα που πρεσβεύει. Είμαστε τυχεροί και ευχαριστούμε πολύ και τον δάσκαλο Τάσο αλλά και την απίθανη βοηθό την δεσποινίδα Ελένη Παυλή 😉😊 Δεν έχουν σημασία τα μετάλλια αλλά η ψυχή και το ήθος ενός αθλητή και τα παιδιά μας το αποδεικνύουν κάθε φορά στους αγώνες. Μπράβο σε όλους!!!!”

//nipponbudo.gr/wp-content/uploads/2024/01/NIPPON-LOGO_small.jpg

Ακαδημία Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών